Blíži sa uzávierka fotografickej súťaže Do práce na bicykli


Nadácia Ekopolis vyhlásila fotografickú súťaž na tému Bicykel ako dopravný prostriedok v práci alebo na dochádzanie do práce. Uzávierka prijímania fotografií do súťaže je 25. mája 2016. Autor víťaznej fotografie získa nákupnú poukážku v internetovom obchode www.ephoto.sk.

Cieľom fotosúťaže je zvyšovanie povedomia o bicykli ako dopravnom prostriedku a propagácia súťaže Do práce na bicykl. „Súťažiaci môže poslať do súťaže maximálne jednu fotografiu, ktorá podľa neho dobre vystihuje tému súťaže, ktorou je bicykel ako dopravný prostriedok v práci alebo na dochádzanie do práce,“uvádza Ján Roháč, programový manažér Nadácie Ekopolis. Fotografická súťaž nemá žiadne žánrové obmedzenie.

Fotografie je možné zasielať do 25. mája 2016 do polnoci na e-mailovú adresu fotoekopolis@gmail.com. Súťaží sa v dvoch kategóriách, a to ocenenie poroty a prostredníctvom hlasovania verejnosti. Hlasovanie verejnosti bude prebiehať na sociálnej sieti Facebook (www.facebook.com/nadacia.ekopolis), kde budú vystavené formou albumu. Hlasovanie bude spustené 26. mája 2016 o 8.00 hod. a bude trvať do 13. júna 2016. Víťazom fotografickej súťaže v tejto kategórii sa stane ten súťažiaci, ktorý získa najviac hlasov (“Like”) pod svojou fotografiou.

Víťazi oboch kategórií získajú poukážu na nákup v hodnote 150 € v internetovom obchode www.ephotoshop.sk.

Partnermi fotosúťaže sú Občianska cykloiniciatíva Banská Bystrica, o.z. a internetový obchod ephoto.sk.

Viac informácií: Ján Roháč, programový manažér Nadácie Ekopolis, 0905 240 137, rohac@ekopolis.sk.

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.