2. ročník fotografickej súťaže Do práce na bicykli má svojich víťazov


Počas mája a júna prebiehal 2. ročník fotografickej súťaže Do práce na bicykli, ktorú organizovala Nadácia Ekopolis. 157 súťažných fotografií bolo hodnotených v 3 kategóriách – hlasovanie verejnosti na Facebooku, Instagrame a cena Nadácie Ekopolis. Víťazi všetkých troch kategórií získali poukážku na nákup v hodnote 100 € v cyklistickom e-shope www.bikeshop.sk.

Fotografická súťaž bola súčasťou 4. ročníka kampane Do práce na bicykli, do ktorej sa tento rok zapojilo 74 samospráv, 2 566 tímov a rekordných 8531 účastíkov. Súťažiaci počas mája odjazdili vyše 1 milión kilometrov na bicykli, ktoré zodpovedajú takmer 28 cestám okolo sveta.

Cieľom fotosúťaže bolo zvyšovanie povedomia o bicykli ako dopravnom prostriedku a propagácia súťaže Do práce na bicykli. Do uzávierky prijímania fotografií, ktorá bola 30. mája 2017, prišlo 157 fotografií. Súťažilo sa v troch kategóriách, prostredníctvom hlasovania na Instagrame a Facebooku a cena Nadácie Ekopolis.

Najviac hlasov na Instagrame získala fotografia Martina Šimiaka a na Facebooku Nikoly Kianicovej. Cenu Nadácie Ekopolis získal Pali Kostanjevec. Víťazi všetkých troch kategórií získajú poukážku na nákup v hodnote 100 € v cyklistickom e-shope www.bikeshop.sk.

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.