Kampaň Do práce na bicykli aj tento rok s fotosúťažou


Nadácia Ekopolis už 5. rok ponúka možnosť zapojiť sa do fotosúťaže počas najväčšej kampane podporujúcej rozvoj cyklistickej dopravy na Slovensku. Stačí vysadnúť na bicykel a svoju cestu do práce na bicykli zvečniť na súťažnej fotografii.

Viac než 5300 cyklistov z celého Slovenska sa počas septembra vydá do ulíc na dvoch kolesách. V rámci kampane Do práce na bicykli budú upozorňovať na potrebu zlepšenia podmienok pre nemotorovú dopravu a súťažiť za svoje mestá. Účastníci však môžu vyhrať ceny aj pre seba, ak sa zapoja do fotografickej súťaže Nadácie Ekopolis. „Tento rok, pod heslom „Sadni na bicykel a zachráň svet“, sme opäť zvedaví, ako budú každodenné jazdy účastníkov kampane do zamestnania vyzerať a na jesenné fotografie sa už veľmi tešíme,“ hovorí Martina Ragalová z Nadácie Ekopolis.

Fotografie do súťaže bude možné poslať prostredníctvom zverejnenia v aplikácii Instagram, kedy súťažiaci označí fotografiu na svojom profile hashtagom „#dopracenabicykli“, alebo nám ju zašle jednoducho prostredníctvom e-mailu na nadaciaekopolis@gmail.com, my ju následne zverejníme na našom Facebooku, kde sa bude hlasovať“ hovorí Ragalová. Všetky podmienky súťaže sú zverejnené na webovej stránke www.ekopolis.sk.

Aj tento rok sa súťaží v troch kategóriách – najobľúbenejšia fotografia na Instagrame, Facebooku a organizátori udelia i cenu Nadácie Ekopolis. Víťazi získajú poukážku v hodnote 100 eur na nákup v cyklistickom e-shope terrabike.sk. Uzávierka prijímania fotografií do súťaže je do 30. septembra 2020, no hlasuje sa do 5. októbra 2020. Víťazi budú slávnostne vyhlásení na vyhodnotení kampane Do práce na bicykli.

Všetky podmienky súťaže nájdete TU alebo tu: https://www.dopracenabicykli.eu/
Kontaktná osoba: Martina Ragalová, ragalova@ekopolis.sk, tel.: 0908 371 289

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.