Vyhrajte s fotkami z ciest do práce na bicykli


Nadácia Ekopolis po šiesty krát vyhlasuje fotosúťaž v rámci najväčšej kampane podporujúcej rozvoj cyklistickej dopravy na Slovensku Do práce na bicykli. Stačí vysadnúť na bicykel a svoju cestu do práce na dvoch kolesách zvečniť na súťažnej fotografii.

Prvý júnový deň sa do štartu kampane zapojilo viac než 8000 cyklonadšencov, chodcov a cestujúcich verejnou dopravou, ktorí budú upozorňovať na potrebu zlepšenia podmienok pre nemotorovú dopravu a súťažiť za svoje mestá. Oproti minulým ročníkom sa celá kampaň z tradičného mája presunula na jún. “Naším cieľom bolo získať jeden mesiac času, počas ktorého by sa pandémia a s ňou súvisiace opatrenia mohli zmierniť, a zároveň ponúknuť účastníkom kampane po niekoľkých chladných májoch a lockdownoch súťažný mesiac, ktorý by bol z pohľadu počasia stabilnejší,” hovorí koordinátorka kampane Do práce na bicykli Andrea Štulajterová.

Účastníci môžu aj tento rok vyhrať ceny  pre seba, ak sa zapoja do fotografickej súťaže Nadácie Ekopolis. „Tento rok sa celá kampaň nesie pod heslom „Vezieme sa v tom spolu“, ktoré je pre túto dobu viac ako príznačné. Každý rok nás prekvapia nádherné, umelecké i úsmevné fotografie z ciest do práce na dvoch kolesách a veríme, že to tento rok nebude inak, “ hovorí Martina Ragalová Hromadová z Nadácie Ekopolis.

Ako sa do fotografickej súťaže môžete zapojiť?

Zapojiť sa svojou fotografiou do súťaže je možné prostredníctvom zverejnenia v aplikácii Instagram, kedy súťažiaci označí fotografiu na svojom profile hashtagom „#dopracenabicykli“, alebo nám ju zašle jednoducho na e-mail nadaciaekopolis@gmail.com, my ju následne zverejníme vo fotoalbume na Facebooku Nadácie Ekopolis, kde bude prebiehať verejné hlasovanie.

Aj tento rok sa súťaží v 3 kategóriách – Cena Facebook a Cena Instagram, kde rozhodnú hlasy verejnosti a špeciálna Cena Nadácie Ekopolis, ktorá nás najviac osloví. Víťazi získajú poukážku v hodnote 100 eur na nákup v cyklistickom e-shope terrabike.sk. Uzávierka prijímania fotografií do súťaže je do 30. júna 2021, no hlasovať môžete do 5. júla 2020. Všetci víťazi budú slávnostne vyhlásení na vyhodnotení kampane Do práce na bicykli,“ uzatvára Martina Ragalová Hromadová.

Všetky podmienky súťaže nájdete TU alebo tu: https://www.dopracenabicykli.eu/
Kontaktná osoba: Martina Ragalová Hromadová, ragalova@ekopolis.sk, tel.: 0908 371 289

 

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.