30 ROKOV NADÁCIE EKOPOLIS


Dňa 24. mája sme si oficiálne pripomenuli 30. výročie založenia našej nadácie. Oslavu sme naplánovali na 31. mája v Záhrade CNK v Banskej Bystrici, na ktorú sme pozvali našich najbližších priateľov, terajších i bývalých zamestnancov nadácie. A perfektne sme to oslávili! 

Ešte v nás znejú priania a stretnutia s priateľmi. Našu oslavu 30teho výročia sme si veru poriadne užili! Ďakujeme všetkým – za milé darčeky aj krásne a prajné vinše. Za milé slová v príhovoroch a spomienkach na začiatky a ľudí Ekopolisu. Slávnostne sme pokrstili aj nové dvojičky kníh od Knihy o Slovensku – Vydavateľstvo Dajama – o pralesoch a najkrajších stromoch na Slovensku.

Poďakovanie patrí aj Záhrada – Centrum nezávislej kultúry, kde sme sa opäť cítili ako doma. Výborné jedlo nám pripravili priatelia z Ukrajiny, Chef Nomade François Bouillet a Lunter kuchyňa. 🍴A o zábavu sa postaral moderátor Lacko Eliaš a bystrická kapela The Electric Tribute.

Sme radi, že sme spolu s Vami mohli celé tie roky pomáhať a robiť Slovensko o kúsok lepšie miesto pre život. Tešíme sa na pokračovanie!

 Ď A K U J E M E 

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.